Herlancering ‘Wat Werkt’

27 november 2019 door Pieterjan Bonne

De uitgave ‘Taalbeleid en taalondersteuning: Wat werkt? Inspiratie en praktijkvoorbeelden uit het hoger onderwijs’ van het Forum Taalbeleid en Taalondersteuning Hoger Onderwijs werd voorgesteld tijdens de forumdag van 28 mei 2019. Het boek kwam tot stand met steun en een inhoudelijke bijdrage van het Platform. Het is een schatkist vol goede praktijken om taalbeleid vorm te geven.

Om dit mooie werk ook in Nederland verder onder de aandacht te brengen, plant het Platform een herlancering van 14 tot 17 van 17 december 2019 in Amsterdam. Deelnemers krijgen een exemplaar van het boek.

Op www.hva.nl/succesmetjescriptie vind je alle info. De bijeenkomst vindt plaats op onze locatie Wibauthaus, aan de Wibautstraat 3b in Amsterdam, in de FLOOR-zaal. Deze zaal vind je op de tweede etage. Ga via de (rol)trappen twee etages omhoog, sla tweemaal rechtsaf en loop tot aan de balie van de Bibliotheek. De FLOOR-zaal bevindt zich aan je rechterhand. Neem je de lift, volg dan de borden naar 02.A30.

Inschrijvingen afgesloten