Onderzoek naar werkgerelateerde taalvaardigheden voorgesteld

26 juni 2019 door Pieterjan Bonne

Op 6 september promoveert Pauline Koeleman in de Agnietenkapel in Amsterdam. Vanaf september 2012 is Pauline Koeleman als promovenda verbonden aan het Lectoraat Gedifferentieerd Human Resource Management. De titel van haar promotieonderzoek is

‘Professioneel taalgebruik in economische beroepenveld. Behoefteanalyse voor (taal)curriculumontwerp in het hoger economisch onderwijs’ (link). Het proefschrift gaat over de identificatie van werkgerelateerde taalvaardigheden, zoals die voorkomen in de dagelijkse praktijk van organisatieadviseurs en accountants en de implementatie daarvan in de (taal)curricula van het hoger economisch onderwijs.

Geïntresseerd om de zitting bij te wonen? Dat kan, maar wel een seintje vooraf aan Pauline Koeleman via pauline.koeleman@gmail.com.