15e Expertmeeting van het Netwerk Academische Communicatieve Vaardigheden (NACV)

21 december 2018 door Pieterjan Bonne

De 15e Expertmeeting van het Netwerk Academische Communicatieve Vaardigheden (NACV) wordt gehouden op 1 februari 2019 aan de VU te Amsterdam.

De lezingen op deze Expertmeeting kunnen voor veel leden en sympathisanten van het Platform interessant zijn; er zijn bijvoorbeeld veel bijdragen over ontwikkelingen in het schrijfonderwijs, mede in een tijd van internationalisering. Er zijn keynotes over het benutten van aspecten van creative writing binnen academisch schrijven en over de uitdagingen van diversiteit in de collegezalen. Er is verder een aparte stroom bijdragen over taalbeleid.

De inschrijving voor deze Expertmeeting is nu open. Het programma met alle abstracts kan worden bekeken via de website van het Netwerk, www.nacv.nl. Via deze site kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor de Expertmeeting.