Derde feedbackbijeenkomst nieuw curriculum voor po en vo in Nederland: 27 oktober in Utrecht

4 oktober 2018 door Wilma van der Westen

Momenteel wordt door een Ontwikkelteam van leraren en schoolleiders hard gewerkt aan een nieuw curriculum voor primair en voortgezet onderwijs In Nederland. Ook als docent/taalbeleidsmedewerker in het hoger onderwijs kunt u uw stem laten horen: het gaat om de kwaliteit van onze instroom!
De Sectie Nederlands van Levende Talen organiseert samen met de Taalunie, het Nederlands/Vlaams Platform Taalbeleid Hoger Onderwijs en de Meesterschapsteams Nederlands van het programma Vakdidactiek Geesteswetenschappen een feedbackbijeenkomst op 27 oktober. Begin mei en einde juni hebben we feedback gegeven op de tussentijdse producten (het visiedocument en de Grote Opdrachten) van de ontwikkelgroep: dat waren intensieve en enthousiaste gesprekken met leden van het ontwikkelteam.

Op 27 oktober is er weer de gelegenheid om uw feedback te geven.
Plaats: Utrecht, Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99, 3511 AE Utrecht (zeven minuten lopen vanaf Utrecht Centraal)
Tijd: 10.00 – 13:30 uur, inclusief lunch.

U kunt u aanmelden voor de feedbackbijeenkomst via het formulier op de site van de Sectie Nederlands van Levende Talen. Inschrijving is mogelijk tot 22 oktober, 12 uur; u ontvangt na die datum een bevestiging en u ontvangt van het SBN een week van te voren de documentatie.

Tijdens de feedbackbijeenkomst formuleert u met collega’s uit het mbo en hoger onderwijs adviezen aan de Ontwikkelgroep. Bas van Eerd is de tafelvoorzitter. In samenspraak met Bas, Marike Kwakman en Wilma van der Westen wordt de uitkomst van die draagvlakpeiling naar u en natuurlijk naar Curriulum.nu verzonden.

We zien graag een sterke vertegenwoordiging van het vervolgonderwijs op 27 oktober!